Hirdetés

ClayFighter Remastered bejelentés - jön a gyurma Mortal Kombat

|

Nosztalgiára felkészülni! Az Interplay leporolja az 1993-as SNES klasszikust, a Clayfightert.

Hirdetés

Az Interplay és a Drip Drop Games tolmácsolásában élvezhetjük jövőre az 1993-ban SNES-re, majd egy évvel később Sega Mega Drive/Genesisre megjelent ClayFighter című klasszikus verekedős játék felújított változatát.

A közlemény szerint a Remastered verzióban olyan ismerős karakterek csépelik majd egymást húsz ismert környezetben, mint Bad Mr. Frosty, Blue Suede Goo, Earthworm Jim, Hoppy, Boogerman, Tiny és további húsz gyurmafigura. Az Interplay az újrakevert audio, a nagy felbontás támogatása és a felturbózott grafika mellett új játékmechanikákat (mint a dupla ugrás, a védekezés vagy a levegőben való ütés) is ígér, valamint minden karakter egy új, úgynevezett "Claytality" mozdulatokat kap.

A ClayFighter Remastered 2016-ban jelenhet meg, kizárólag PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)