Hirdetés

Kicsi a valószínűsége annak, hogy elkészül a Child of Light 2

|

Korábban még úgy tűnt, elkészülhet a Ubisoft szerepjátékos elemekkel megbolondított platformerének folytatása, de a jelek szerint azóta változott a helyzet.

Hirdetés

Egészen egyedi és látványos játék volt a 2014-ben megjelent Child of Light, így érthető, hogy akadnak olyanok, akik örömmel vennének egy második részt. Azonban a játék egyik fejlesztője most elég rossz híreket hozott ennek kapcsán.

Hirdetés

Patrick Plourde, a Child of Light kreatív rendezője tavaly már nyilatkozott egy esetleg folytatásra utaló dolgokat, de azóta nem igazán került elő ez a téma. Plourde most a Video Game Chronicle-nek beszélt arról, hogy szerinte jelenleg nem készül a második felvonás, mivel a Ubisoft nem ilyen típusú alkotásokkal szeretne foglalkozni. A játék továbbra is élvezi a stúdió támogatását, hiszen készült egy switches változat, illetve még mindig el tudnak adni néhány darabot belőle, de nem valószínű, hogy ennél több is történik vele.

Nektek hogy tetszett az első rész? Örülnétek egy folytatásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)