Hirdetés

A CD Projekt Redtől továbbra is teljes értékű játékokat kapunk a pénzünkért

|

Az egyik társalapító nemrég a lengyel csapat üzletpolitikájáról beszélt egy interjúban, és úgy tűnik, a srácok továbbra is a minőséget képviselik.

Hirdetés

Kétség kívül az utóbbi évek egyik legjobb alkotása lett a The Witcher III: Wild Hunt, valamint a kiegészítői. A játékot fejlesztő CD Projekt Red pedig kiérdemelte a rajongók elismerését és bizalmát, és a jelek szerint a csapat továbbra is ezen az úton szeretne továbbhaladni.

Hirdetés

Marcin Iwinski, a CD Projekt Red társalapítója a PCGamernek beszélt a loot boxok, valamint a mai játékipari trendek témájáról, és elmondta, hogy az ő álláspontjuk az, hogy a játékosoknak a pénzükért egy nagy, tökéletesre csiszolt alkotást kell kapniuk, ami rengeteg szórakoztató játékórát kínál. Iwinski szerint a legjobb reklám az, ha egy boldog játékos ajánlja a címet a barátainak.

A társalapító a különféle extra tartalmakról is ejtett néhány szót, így például megtudtuk, hogy azt tekintik a stúdiónál kiegészítőnek, ami új sztorit, valódi újdonságokat és hosszú játékidőt nyújt a vásárlónak, a DLC-k pedig csak apró extrák, amelyeknek ingyenesnek kell lenniük.

Iwinski örül annak, hogy a játékosok nem hagyták szó nélkül a tavalyi loot box-botrányt, és reméli, hogy ez az egész balhé jó hatással lesz a videojáték-iparra. A lengyel csapat társalapítója végül azt is hozzátette, hogy tudják, mire számítanak a rajongók a Cyberpunk 2077 kapcsán, és meg fognak felelni az elvárásoknak.

Ti elégedettek vagytok a CD Projekt Red üzletpolitikájával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)