Hirdetés

Új MMORPG-t készítenek az EVE Online fejlesztői

|

A CCP Games egy "új és roppant ambíciózus" MMORPG-hez keres munkatársakat.

Hirdetés

Bár javában folyik az EVE Online mobilos változata, vagyis a Project Aurora fejlesztése, kifejezetten rossz évet zár a CCP Games. Októberben leállította a VR projektjeit és bezárta két irodáját, ezzel búcsút mondott száz munkatársának.

Hirdetés

A stúdió a múltat maga mögött hagyva, tiszta lappal és új emberekkel akar egy csapatot létrehozni Londonban. A vezető játéktervező pozíció hirdetésében olvasható, hogy egy viszonylag kisebb, szorosan összetartozó csapatot szeretnének, akik képesek nagy ötleteket megvalósítani, világszinvonalú eszközökkel. Itt olvasható az is, hogy egy teljesen új MMORPG-ről fejlesztéséről van szó. A nyitott pozíciók teljes listáját itt megtalálhatjátok.

Egyelőre csak találgatni lehet, mi fog készülni a CCP Games új stúdiójában. Pár évvel ezekőtt a Paradox megvásárolta a World of Darkness jogokat a CCP-től, így kizárt, hogy egy Vampire vagy Werewolf játék készülne. A stúdió berkein belül egy multiplayer FPS-t is fejlesztenek, mely a Project Nova kódnevet viseli. Előfordulhat, de nem valószínű, hogy ebből akarnak MMO-t fabrikálni. Az sem esélyes, hogy valamiféle EVE Online spinoffot készítenek, mert a szövegezés kihangsúlyozza, hogy valami újat szeretnének készíteni. 

Az biztos, hogy kíváncsian várjuk a CCP Games bejelentését, hiszen az EVE Online-nal bebizonyították, hogy tudtak MMO-t fejleszteni.

Ti mit látnátok szívesen a stúdiótól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)