Hirdetés

Catherine: Full Body - különleges bejelentésre készül az Atlus

|

Pénteken végre kiderülhet, mit tease-elget már egy ideje a SEGA és az Atlus.

Hirdetés

A Catherine: Full Body a 2011-ben megjelent, elképesztően fura és végtelenül szórakoztató puzzle játék újrakevert, jelentősen kibővített változata lesz. A Catherine annak idején egy bőséges csomagba tekert Persona 5 motor tech demó volt, ami aztán meglepően nagy szeretet kapott. Most visszatér egy második körre.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat január 11-én valamit bejelent a Full Bodyhoz kapcsolódóan, de egyelőre nem tudjuk, mit.

Jelenleg több lehetséges opció is van. Kiderülhet, hogy lesz még egy hölgy a főszereplő, Vincent életében, de az sem lehetetlen, hogy bejelentik a PC-s verziót. A Sega több játékának Steam oldalán is felbukkantak bárányokról készült fotók, melyek tökéletesen jelképezik a Catherine témáját. Az ESRB-n talált infók szerint azonban nagyobb esély van arra, hogy a Catherine klasszikus változata jön PC-re, és nem a bővített.

Az szintén nincs kizárva, hogy egy anime adaptációt kapunk a játékból: az Atlus eddigi nagy Persona játékaiból mind csinált anime sorozatot, és mivel a Catherine is ehhez a világhoz kötődik, könnyen lehet, hogy kapunk egy feldolgozást (ráadásul a Persona 5 anime pont a végét járja).

Január 11-ig csak találgathatunk, de a minimum, amit elvárunk,  az angol verzió bejelentése, és egy megjelenési dátum. A Catherine: Full Body japán verziója február 14-én érkezik PlayStation 4-re és PlayStation Vita-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)