Hirdetés

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Call of Duty: Warzone, de kezd lemaradni a konkurenciától

|

Ehhez a remek teljesítményhez mindössze 31 napra volt szüksége, viszont még így sem ért az Apex Legends nyomába.

Hirdetés

Megjelenése óta rengetegen vetették rá magukat az ingyenes Call of Duty battle royale spin-offra, vagyis a Warzone-ra. Remek esélyekkel indult az Activision játéka ahhoz, hogy egyszer ez lehessen a legnépszerűbb battle royale cím a világon, de még mindig picit le van maradva az Apex Legends mögött. 

Hirdetés

A Call of Duty hivatalos Twitter oldalán jelentették be a remek hírt, miszerint immár több mint 50 millióan próbálták ki a játékot. Még jobban hizlalhatja a fejlesztők máját az a tény, hogy az 50 milliós határt mindösszesen 31 nap alatt érték el. Mindössze egy kicsit csorbítja csak ezt az eredményt az, hogy Apex Legendsnek csupán 28 napra volt szüksége ugyanehhez, szóval három napos előnyben van az EA hasonszőrű címe. Ettől még persze nagyon szép teljesítményről van szó. 

Ebből egyébként egyfajta lassulás szűrhető le, ugyanis a Warzone a 24 órás és a háromnapos adatok esetében még megelőzte az Apex Legendst.

Ti is a Call of Duty: Warzone 50 millió játékosa közé tartoztok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)