Hirdetés

Nem sok esély volt rá, hogy elkészüljön a római Call of Duty

|

Az Activision is hozzászólt a Call of Duty: Roman Wars nemrég nagy figyelmet kapott prototípusának ügyéhez, elmondásuk szerint sosem gondolkodtak rajta komolyan, hogy elkészítsék a játékot.

Hirdetés

Sokan eljátszottak a gondolattal, hogyan is alakult volna a Call of Duty sorozat, ha a nem túl emlékezetes Ghosts helyett, vagy mellett megjelent volna a Roman Wars, aminek a prototípusa nemrég ismét elég sok helyen feltűnt a neten. Nos, az Activision szerint nem érdemes ezen sokat agyalni.

"A játék koncepciójával egy volt alkalmazott hozakodott elő, mikor még a stúdiónál dolgozott, de soha nem gondolkodtunk az elkészítésén, ahogy a prototípusfázisba léptetését sem rendeltük el" - áll a kiadó közleményében, amit az üggyel kapcsolatban kiadtak.

A Vicarious Visions nem járt jobban akkor sem, amikor a Call of Duty címke nélkül a Ubisoftnál házalt a Roman Wars ötletével, így maradt nekik a Skylanders-játékok készítése.

Így más, végül elkészült játékokkal szemben nem tudjuk meg, hibázott-e a kiadó, vagy jól döntöttek mikor nem szánták rá az erőforrásokat a játék további fejlesztésére.

Szerintetek lett volna potenciál a Roman Warsban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)