Hirdetés

Megvan az idei Call of Duty címe: Call of Duty: Modern Warfare

|

Nem maradt le a 4-es szám a címből, nem egy folytatást kapunk 2019-ben.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben egyre több pletyka támasztotta alá, hogy idén a Modern Warfare sorozatot viszi tovább az Infinity Ward. Most kiderült, hogy ez csak részben igaz.

Hirdetés

Hogy ne legyen egyszerű a helyzet, az Infinity Ward rebootolja a szériát, vagyis a 2007-es Call of Duty 4: Modern Warfare után a negyedik MW játék a Call of Duty: Modern Warfare nevet kapja majd. A címet egy videós szivárogtatta ki, de több forrás, köztük a kotakus Jason Schreier is megerősítette.

A hírek szerint a játék  egy kifejezetten mély kampányt is kap. Nagyon rég volt már az MW2 No Russian küldetése, úgyhogy csak remélni tudjuk, hogy a srácok megint képesek lesznek érzelmeket kiváltani belőlünk. A Eurogamer értesülései szerint egyébként május 30-án jelentik be hivatalosan is a játékot, szóval már csak egy hetet kellett volna kibírni szivárogtatás nélkül. Nem sikerült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)