Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare 3 - lesz LAN support

|

Ez a hír sokaknak nagyon jó hír lesz - kissé váratlanul jött.

Hirdetés

Robert Bowling, az Infinity Ward kreatív stratégája a Call of Duty XP rendezvény után twitteren válaszolt a játékosok kérdéseire.

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy dedikált szerverek lesznek a Modern Warfare 3 PC verzióban, azonban most Robert Bowling kijelentette, hogy a LAN játék is lehetséges lesz. Ezt senki nem gondolta, hiszen ott van a Call of Duty Elite szolgáltatás, amely direkt az online játék miatt készült.

"Yes, #MW3 has LAN" tweetelte Bowling "részletes klassz megkötéssel illetve alap klasszlétrehozási opcióval"'

A részletes klassz megkötés azt jelenti, hogy a LAN játékosok megkötéseket tehetnek bármilyen felszerelésben, fegyverben, perkben, deathstreakben, vagy akármi másban, hogy mit lehet a játékban használni. 

Amikor PC specifikus támogatásról kérdezték Bowlingot azt írta: "Nagyon rég dolgoztunk ezen: dedikált szerverek, publikus szerver fileok, visszaadjuk a kontrollt a játékosnak - ez lesz a CoD: MW3 PC"

Emellett még elárult egy-két dolgot: a Call of Duty: Modern Warfare 3-nak saját, továbbfejlesztett theatre módja lesz. Ezzel a játékosok megvághatják saját filmjeiket és feltölthetik a Call of Duty Elite szolgátlatásra. Aki előfizet erre a rendszerre, az jóval több tárhelyet kap, mint az, aki nem.

Nem lesz Zombi mód a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban. Általában a TreyArch által fejlesztett CoDokban volt ilyen mód. Az indok "nagyon különböző stílusó co-opot használunk az új, végtelen hullámú Spec Ops Survival módban".

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)