Hirdetés

Ezért nem érkezett multiplayer mód a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remasteredhez

|

Az Activision közleményt adott ki, hogy miért csak az ikonikus rész kampányát újították föl a teljes Modern Warfare 2 helyett.

Hirdetés

Tegnap jelent meg a régóta pletykált Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, ami nevéből kifolyólag kizárólag a a 2009-es rész sztoriját dolgozta újra, azaz hiányoznak azok a multiplayer elemek, melyek az eredeti játék átütő sikeréért feletek: a multiplayer és a Spec Ops mód. A fejlesztők most elmagyarázzák miért nem foglalkoztak ezek felújításával, a válasz pedig meglelhetősen kézenfekvő.

Hirdetés

A játék hivatalos blogján reagáltak a csalódott rajongók felhördülésére, akik a régi játékmódokat követelték. Ahogy az korábban is sejthető volt, azért nem kaptak helyet a játékban a többjátékos aspektusok mert nem szerették volna megosztani a multis közösséget. A tavaly megjelent Modern Warfare multija és a nemrégiben debütált Warzone egyébként is egymás vitorlájából fogják ki a szelet, nem lett volna jó a CoD-os közösséget még jobban feldarabolni. 

A Modern Warfare multiplayerébe egyébként is több játékmódot és pályát átemeltek a 2009-es részből, és a hamarosan megjelenő harmadik szezon jó eséllyel még több ilyet tartogat. Ezzel a stúdió két legyet üt egycsapásra, hiszen még inkább a tavalyi játék felé terelik a figyelmet, de a nosztalgiázni vágyók igényeinek is megfelelnek. 

Szerintetek jó az a megoldás, amit a fejlesztők választottak, vagy a inkább a teljes Modern Warfare 2 felújításért fáj a szívetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)