Hirdetés

Call of Duty - Mac-re is befutott a Modern Warfare

|

Az Aspyr Media jóvoltából Mac-re is megérkezett a Modern Warfare széria második és harmadik része, amelyek DLC-kkel együtt letölthetőek.

Hirdetés

Miközben a fél világ Advanced Warfare lázban ég, Sanyika és a Mac-es társadalom még álmodni sem mer a megjelenésről. Az utolsó Mac-re portolt epizód a Black Ops volt, most azonban eljött az idő, hogy kicsit felzárkózzon ez az oldal is.

A két játék már letölthető Steamen, az Aspyr GameAgent kliensén, vagy más Mac-es viszonteladókon keresztül. Természetesen mindkét rész tartalmaz Steam Play funkciót, csak úgy mint a cross-platform többjátékos módot és kooperatív online játékmódokat.

A Call of Duty: Modern Warfare 2-höz 18 euróért juthatunk hozzá, míg a 2 DLC (Resurgence, Stimulus) darabonként 12 euróba kerül. A Modern Warfare 3 ára ennél kicsit magasabb, itt 37 eurót kell leszurkolnunk az alapjátékért, a DLC-k darabja viszont szintén 12 euró, itt azonban nem kettő, hanem négy darab áll rendelkezésünkre.

Ti játszotok bármit Mac-en?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)