Hirdetés

Call of Duty 2 közeleg?

|

Az Activision egy igen érdekes beszélgetést folytatott, mely több érdekes pontot is megvilágított. Előszöris itten van ugyebár a Doom 3: Resurrection of Evil megjelenése. Nos, ezt a kiadó 2006-os üzleti évében várhatjuk, ami szabad fordításban annyit tesz, hogy valamikor 2005 április 1 után érkezik. A Raven Soft által fejlesztett Quake IV még mindig ugyanezen üzleti évre van ütemezve, szóval az sem kizárt, hogy az idei karácsony nagy meglepetése lesz. A legkomolyabb meglepetés mégiscsak a Call of Duty folytatása leszen, mely az eladási sikerek miatt igen várható lépés volt már régóta. A hivatalos bejelentést természetesen még várjuk. Thanks jd.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)