Hirdetés

Call of Duty: Black Ops PlayStation 3 Bundle 3 héten belül?

|

Kicsit lehet, hogy elkéstek vele az Activision-ös srácok, de úgy néz ki, hamarosan megvásárolhatjuk.

Hirdetés

Mire mindenki ötvenszer végigtolta a Call of Duty: Black Ops-t, egyes pletykák szerint az Activision egy PlayStation 3-mal egy csomagban kívánja piacra dobni.

Az új csomagban nem tudjuk, mi lesz megtalálható a játékon és egy PlayStation 3 gépen kívül, és azt sem tudjuk, milyen tárolókapacitással rendelkezik, vagy vékony-e egyáltalán, csupán azt tudjuk, hogy 299 dollárba fog kerülni. A megjelenési időpontnak május 24-et jelölték meg, szóval azoknak, akik esetleg csupán azért nem vettek PlayStation 3-at, vagy Call of Duty: Black Ops-t, mert egyszerre szerették volna beszerezni, valószínűleg eddig kell várniuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)