Hirdetés

Burnout Paradise - PS3-ra patch érkezik

|

A Criterion csapata ma jelentette, hogy hamarosan elkészülnek a PS3-ra szánt javítócsomaggal, mely rengeteg hibát orvosol majd.

Hirdetés

A Criterion hivatalos oldalán jelentette, hogy hamarosan elérhető lesz PS3-ra az 1.3-as sebtapasz, melynek fő újítása az 1080i-s felbontás támogatása. Ez röviden annyit jelent, hogy azon játékosok, akiknek SD kijelzőjük - tévé, monitor - van otthon, azok sajnos nem élvezhetik a játékot 720p-ben, így a Criterion kitalálta, hogy az SD televíziókon HD minőséget csiholnak. Mégpedig az 1080i-s támogatás elővarázsolásával! A “Cagney” névre keresztelt orvosi segélycsomag megjelenéséről egyelőre nincs konkrét információnk.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)