Hirdetés

Xbox One-on is játszható a Bully: Scholarship Edition

|

Nem sokkal az iOS-es és androidos megjelenés után Xbox One-on is elérhetővé vált a Rockstar játéka, 4 másik 360-as címmel együtt.

Hirdetés

Idén 10 éves a Bully, amit a Rockstar egy mobilos változattal ünnepelt meg. Talán ennek kapcsán, talán ettől függetlenül, de a játék a visszafelé kompatibilitásnak hála Xbox One-on is megy, és aki felszinkronizálta a felhőbe mentéseit, onnan folytathatja, ahol 360-on abbahagyta.

A Bullyban egy iskolás srác szerepében szállhatunk szembe szemétkedőkkel, tanárokkal, csajozhatunk vagy pasizhatunk, biciklizhetünk, és ha a szabályok szerint akarunk játszani, órákra is járhatunk, amiket jópofa minijátékok teljesítésével vészelhetünk át.

Emellett szintén mától elérhető a Catherine, a Raskulls, a Skydive és a Planets Under Attack. Ha korábban megvettétek őket, azonnal elkezdhettek játszani, ha még nem, megtaláljátok mindet az Xbox Store-ban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)