Hirdetés

Bully - Brazília nem kér a vásott kölyökből

|

Egy brazil bíró döntése nyomán a Rockstar akciójátékának semmi keresnivalója az ország üzleteinek polcain.

Hirdetés

Flavio Rabello megtiltotta a játék importálását, forgalmazását, és a kereskedelem minden formáját, vagyis sem a boltokban, sem online nem lehet majd megvásárolni. Harminc nap áll az érintett cégek rendelkezésére, hogy végrehajtsák a bíróság döntését, s a már meglévő példányokat eltávolítsák kínálatukból. Alocindo Bastos, Rio Grande do Sul tartomány magas rangú hivatalnoka szerint a legfőbb probléma, hogy iskolában játszódik a 15 éve Jimmy Hopkins története. Ez pedig egyszerűen elfogadhatatlan. Egy helyi, fiatalokat támogató szervezet határozott fellépése miatt fordult a hatóságok figyelme a Bully-ra. A Rockstar szóvivője nem tudott érdemben regálni az ügyre, ugyanis a megkeresés pillanatában hallott először róla.

Bad Sector tesztjét itt olvashatjátok.

Bully - 3. kp Bully - 5. kp


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)