Hirdetés

Bulletstorm - sok-sok véres és akciódús screenshot...

|

Az EPIC új, készülő lövöldéjéről már többször beszámoltunk, megmutatni nemigen tudtuk...

Hirdetés

Eljött az idő, amikor statikusan bár, de megnézhetitek, kb mit tud majd.

A játék sztorija (Vakka tollából): "a Dead Echo nevű különleges egység egyik tagját, Grayson Huntot irányítjuk, aki azt a feladatot kapja felettesétől, General Serrano-tól hogy likvidáljon egy embert, akinek milliók élete szárad a lelkén. Mindezt a 26. században persze. Mivel Hunt ezt megtagadja, így egycsapásra ő lesz a galaxis leginkább üldözött ellensége.

 

Tíz évvel ezt követően a menekülő Hunt cyborg párjával Ishi Sato-val már-már békés otthonra talál a világűr egy eldugott zugában, mikor Serrano hajója tűnik fel az égen. Hunt részegen ekkor úgy dönt, hogy saját hajójával teszi tönkre a generálisét. Ez nagyjából sikerül is neki, s mindkét hajó a bolygóra zuhan, amit úgy lehetne jellemezni, mint ha egy romos Las Vegas lenne: tele húsevő ragadozókkal, mutánsokkal, és sok más vérszomjas döggel."

Figyelem! A screenshotok a galériában TELJES felbontásukban megtekinthetőek -  vigyük rá a kurzort a képre, amit meg akarunk nézni, kattintsunk - megjelenik nagyobb méretben. Vigyük rá a kurzort, megjelenik a Full Screen felirat rajta - ekkor újra kattintsunk és voilá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)