Hirdetés

Bukdácsol a Midway

|

A Midway közzétette pénzügyi jelentését 2007 negyedik negyedévére vonatkozólag, és a számok nem festenek túl jól.

Hirdetés

Az egy évvel korábban befolyt pénzekhez képest majdnem 20 millió dollárnyi veszteséget könyveltek el (96.9 millió helyett csak 77.6 millió), és az egész éves összesített bevételt is hasonló visszaesés jellemzi. David F. Zucker vezérigazgató szerint ez csak ideiglenes helyzet, 2008 sikeres év lesz a számukra, mivel számos nagy címet fognak kiadni, köztük ambiciózus új franchise-ok első tagját és már bejárott sorozatok folytatásait is. Emellett terveikben szerepel a "gyökerekhez való visszatérés" is, azaz a "gyors, addiktív, rövid ideig tartó" játékok készítése, melyekkel az alkalmi játékosokat célozzák meg. Ez utóbbi irányba tett erőfeszítéseiket egy online casual játékokat tartalmazó webportál megnyitásával tetézik meg.

This is Vegas - 12. kp

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)