Hirdetés

Budapest Game Show 2010 - Mivel várunk Benneteket?

|

Érdemes lesz ellátogatni a showra, hiszen rengeteg finomsággal szolgálhat majd egyebek mellett a GameStar és az 576 KByte standja is.

Hirdetés

Amennyiben hiányos a GameStar gyűjteményetek, akkor most hihetetlenül kedvező áron tömhetitek be a réseket. Ha pedig közénk szeretnétek tartozni, akkor nem is választhatjátok jobb módját, mint hogy beruháztok egy-egy GameStar pólóra. Kétféle kivitellel is szolgálhatunk, az egyik focimezre emlékeztet, a másik konzervatívabb, galléros változat.
Természetesen gondoskodni fogunk róla, hogy egy percig se unatkozzatok, mikor épp nem Berrr kolléga Pixelhősök című könyvét dedikáltatjátok, belevethetitek magatok a Call of Duty: Black Ops lövöldözéseibe a legerősebb gamer számítógépen, ami csak fellelhető a BGS-en. Szintén standunknál lehet majd megcsodálni a BGS-en debütáló NVIDIA GeForce GTX 580 grafikus kártyát is.



Mint említettük, egész napos GS Live közvetítéssel kedveskedünk a távolmaradó játékosoknak, így a helyszínről akár üzenhettek is szeretteiteknek. A BGS poénját is mi szállítjuk, a Fable III csirkéjének öltöztetett, és a fotók kedvéért ajkán őszinte mosollyal pózoló Vakkával. Bár először arra gondoltunk, hogy a játékhoz híven őt kell majd rugdosnotok jutalom reményében, tartva az ember-állatvédők felháborodásától mást eszeltünk ki a számotokra. Plüsscsirkével kell majd dekáznotok a játékkal kapcsolatos nyereményekért (pl. póló). Emellett a GameStar csapat tagjai szívesen állnak rendelkezésetekre, kérdezhettek tőlünk, beszélgethettek velünk akár az időjárásról is, ha úgy hozza úri kedvetek. A lényeg, hogy jól szórakozzatok!



Barátaink az 567 KByte-tól szintén kitettek magukért. Ugye emlékeztek még arra, hogy a belépő árát tízezer forint feletti vásárlás esetén levásárolhatjátok? De ezzel még korántsem értünk az akciók végére, szép is lenne! Példának okáért minden Electronic Arts játékot 50% kedvezménnyel adnak, ha nem éritek be eggyel, hanem egyenesen kettőt is vásároltok. A félreértések elkerülése végett leszögeznénk, hogy két különböző játék esetén is él az akció. Az új Medal of Honor, vagy a FIFA 11 konzolos (Xbox 360, PlayStation 3) változata ily módon csupán 6500 forintba, a PC-s kiadás pedig 4999 forintba kerül.
A Microsoft játékaihoz Halo: Reach és Fable III pólók járnak, a Mafia 2-höz szintén Mafia póló, míg a Call of Duty: Black Ops-hoz dögcédula dukál. Amennyiben 40 000 forint felett vásárolnátok, akkor egy ajándék szoftvert vihettek haza. Mindemellett pólókat, matricákat, különleges videojátékos relikviákat adnak minden egyes vásárlónak.
Az akciók természetesen a készlet erejéig érvényesek, ezért legyetek ott időben, nehogy lemaradjatok a kiszemelt játékokról!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)