Hirdetés

Box Office - menjünk a moziba be!

|

Az olvasók és szerkesztők jelentős része most épp a Gamer filmvetítésen van, addig nektek, akik most is minket olvastok, egy kis moziszimulátorban lehet részetek.

Hirdetés

Ilyen játék sem nagyon volt még. A Box Office-ban a moziban dolgozó emberkét irányítjuk, s a nézők kéréseinek megfelelően kell popcorn-t, üdítőt, valamint mozijegyet osztogatnunk. Ahogy egyre feljebb jutunk a pályákon, egyre nagyobb lesz a választék, s ennek megfelelően a profit is nő.

Eleinte csak kis popcornt, kis zöld löttyöt, valamint csak egy filmre vonatkozó mozijegyet adhatunk a kedves látogatóknak, ám két pálya között a megszerzett pénzt kedvünk szerint költhetjük arra, amire szeretnénk. Új film? Nagyobb kiszerelés? Kétes eredetű sárga folyadék, amit el lehet adni innivalónak? Mindez rajtunk áll. Először a pohár méretét, majd a kívánt ételt-italt kell kiválasztani, s ezután szervírozhatjuk is. Mozijegyet a plakátra való kattintással adhatunk. Jó szórakozást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)