Hirdetés

Börtönbe kerültek a kommentelők

|

Összesen 28 embert ítéltek el, van, aki letöltendőt kapott.

Hirdetés

Magali Berdah, az egyik legnépszerűbb francia influenszer egy elég komoly pert nyert meg nemrég, melynek következtében összesen 28 olyan kommentelőt marasztalt el a bíróság, akik a hölgy különböző social felületeit a múltban gyűlölködő hozzászólásokkal árasztották el - ezt egyébként nem maguktól tették, egy Booba nevű rapper (Élie Yaffa) biztatta erre rajongóit - legalábbis erre a következtetésre jutottak Berdah ügyvédei. 

A cyberbullying kapcsán hozott ítélet következtében a 20 és 49 év közötti vádlottak 4 és 18 hónap közötti börtönbüntetéseket kaptak - egy részük számára a büntetést felfüggesztették, de vannak, akiknek tényleg a rácsok mögé kell vonulniuk azért, mert nem bírtak visszafogni magukat és billentyűzetet ragadtak, hogy mocskolódjanak egyet a kommentszekcióban. 

Hirdetés

A börtönbüntetéseket túl 700 eurós pénzbírságot és további 54 000 euró kártérítést is megítélt a bíróság - ez forintba átszámolva nagyjából 276 ezer, illetve 21,3 millió forintnak felel meg.

Egyébként Berdah sem egy ma született bárány, ha minden igaz, hiszen épp ellene is folyik egy bírósági eljárás pénzmosás vádja miatt, cége, a Shauna Events ellen pedig csalás miatt nyomoznak. Úgy szép az élet, ha zajlik. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)