Hirdetés

Boldog születésnapot Half-Life!

|

Olvasói észrevétel alapján döbbentünk rá, hogy ma ünnepli 11. születésnapját Gordon Freeman és a Half-Life

Hirdetés

Ha én lennék Gyu, bizonyára azt is vágnám, hogy mi más egyéb fontos dolog történt már a világban november 19-én, de mivel nem vagyok, most elégedjünk meg csak eggyel. Ma 11 éves a Half-Life és Gordon Freeman.


Bár az igazi ünneplés tavaly volt, egy rövidke hír erejéig idén is megemlékezünk a legendáról. Mert tizenegy évvel ez előtt döbbentünk rá, hogy mennyit számít valójában, ha egy FPS mögött kidolgozott történet lapul, és ha olyan grafikus motort tesznek alá, amit szénné lehet moddolni. Ebből lett később a Counter-Strike, Team Fortress Classic, Day of Defeat és számtalan egyéb mod, ami mai napig is a legnépszerűbb multiplayer játékok között vannak számon tartva. Sokat köszönhetünk hát neki, és nemcsak mi, hanem az egész játékvilág. Boldog születésnapot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)