Hirdetés

Bodycount - Ízekre szedte a sajtó a Codemasters FPS-ét

|

Az újságírók nem lelkesednek a Bodycount című konzolos FPS-ért, ezért már csak a játékosok jóindulatában bízhat a Codemasters.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban tegnap, nálunk pedig holnapután jelenik meg a Codemasters kiadásában a Bodycount, amitől előzetesen sokat várt a sajtó és a játékosok is, hiszen ugyanaz a csapat áll mögötte, amelyik öt évvel ezelőtt elhozta nekünk az előző konzolgeneráció egyik meglepően jó FPS-ét a Black-et.



Egyelőre úgy fest, hogy a siker megismétlődésére vajmi kevés az esély, az első értékelések lesújtóak, a Codemasters pedig továbbra is eredménytelenül próbál meg kitörni az autós játékok egyre zsugorodó piacáról.
Lássuk, hogy látta eddig a sajtó a rombolható környezettel rendelkező Bodycountot, amiben egy Chris Pine-ra kísértetiesen emlékeztető fizimiskával rendelkező veterán amerikai katonát alakítunk, akit az ENSZ egy titkos szerve, a Hálózat fogad fel kényes munkák elvégzésére!

Official Xbox Magazine - 6,5/10
Gamespot - 5,5/10
IGN - 6/10
Gamepro - 2/5
Videogamer - 5/10
Metro - 5/10

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)