Hirdetés

Blur - Képeken a PGR fejlesztőinek új játéka

|

Pimasznak nevezte a Bizarre Creations kreatív igazgatója a Microsoft vállalatát, emellett Blur képekkel is szolgált interjújában.

Hirdetés

Egykoron szoros kötelékek fűzték egymáshoz a Bizarre Creations és Microsoft vállalatát, gyümölcsöző kapcsolatuknak köszönhetjük az Xbox 360 konzolokra megjelent Project Gotham Racing harmadik és negyed epizódját. Tavaly októberben átvándoroltak a megerősödött Activision kötelékébe, a kiadónál akkoriban egyetlen fejlesztőcsoport sem foglalkozott versenyjátékok fejlesztésével. Váltásuk előzményeiről beszélt Martyn Chudley kreatív igazgató az Edge oldalának adott interjújában.

Együttműködésük utolsó hónapjait beárnyékolta a Microsoft pimasz viselkedése és a Sony vállalatával vívott hatalmi harcok, melynek középpontjában a konzolok közötti teljesítménykülönbség hangoztatása állt. Chudley továbbá azt is sérelmezte, hogy sokkal nagyobb figyelmet szenteltek a Forza szériának. Miután elhagyták „pimasz” anyavállalatukat az Activision szárnyai alatt megkezdték legújabb versenyjátékuk, a decemberben bejegyeztetett Blur fejlesztéseit.

Az interjúban közzétettek három darab aprócska képet a Project Gotham Racing 4 hagyományait hátrahagyó játékból. A felfegyverezhető járgányokkal kifüstölhetjük és aknákkal megszórhatjuk ellenfeleinket. Az élethű törésmodellel rendelkező és létező nagyvárosokban (például San Francisco, New York, Los Angeles, London, Tokió) játszódó Blur leleplezése a júniusban megrendezendő E3 kiállításon várható.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)