Hirdetés

Blizzcon - WoW kiegészítő bejelentés, új Diablo III, Starcraft II trailer és egyebek...

|

Még tegnap este jelentették és mutatták be ezeket a dolgokat, még ma sem vesztették aktualitásukat.

Hirdetés

Többen egyszerűen csak úgy kommentálták az új World of Warcraft kiegészítő bejelentését, hogy "röhögve fetrengtek a földön", meg, "rég nevettem ilyen jót" - pedig WoW-világban vagy 4-5 éve folyamatosan szó van arról, hgoy a pandarenek bekerülnek a játékba. Úgy látszik sokan már elfelejtették a WarCraft III-at...

Tehát az új kiegészítő címe: Mists of Pandaria, és amit hoz az jó sok újdonság - egy új faj (Pandaren), egy új klassz (Monk), 90-es szint, egy új kontinens (Pandaria), Challenge módú dungeonok, PvE Szcenáriók, pet harci rendszer, új talentrendszer és még sok-sok egyéb változás. Van róla trailer is nézzük:

(Személyes megjegyzés - egy ismerősem megkérdezte tegnap, hogy most, hogy a Kung-Fu panda bekerül a WoW-ba, utána majd Cars, Shrek, Toy Story és Nemo kiegészítők jönnek vajon? - hehe... )

A Diablo III-hoz egy szokásos Blizzard animációk színvonalát képviselő filmecske jött ki The Black Soul Stone címen:

A StarCraft II egy Heart of Swarm ingame trailerrel képviseltette magát, amelyből játékjelenetek, új egységek és taktikák láthatóak:

A DOTA is jelen volt, egy Reveal trailert mutattak a játékból - Blizzard DOTA Reveal trailer következik:

Bejelentették a Diablo III Collector's editiont is - lássuk a tartalmát:

The Art of Diablo III
Collector's Edition Soundtrack
Két lemezes Behind the Scenes DVD/Blu-ray boxset
Diablo koponya és 4Gb USB Soulstone

In-game tárgyak: Aesthetic Artifects, egy Fetish Sharman pet a World of Warcrafthoz és StarCraft II Battle.Net portrék.

Blizzard CEO Mike Morhaime bejelentett egy WoW Annual Pass nevű szolgáltatást is. Ez egy egy éven keresztül tartó havi WoW előfizetést jelent speciális akciókkal - aki most igénye veszi az Annual Passt az automatikusan bekerül a Pandaria bétába, kap egy Tyrael’s Charger nevű mountot és ingyen megkapja a Diablo III-at. Figyelem, az Annual Pass 12 hónapos elkötelezettség - a havi 13 eurós speciális promóciót NEM lehet lemondani! Tehát aki előfizet Annual Pass-ra, az 12 hónapig akkor is kénytelen fizetni, ha nem játszik...

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)