Hirdetés

Lehet, hogy hamarosan már a Blizzard alkalmazásában is elrejthetjük magunkat ismerőseink elől

|

Az adatbányászok ismét érdekes nyomokra bukkantak, amelyek alapján könnyen feltételezhetjük, hogy nem sokára bekerül a régóta várt funkció.

Hirdetés

Biztosan veletek is előfordult már, hogy beléptetek egy online játékba, mert egy kis casual mókázásra vágytatok, mire a barátlistátok egy emberként hívott titeket ranked meccset játszani, raidelni vagy olyat csinálni, amihez épp nem volt kedvetek. Esetleg munka közben akartatok lenyomni egy HS meccset úgy, hogy a főnök ne vegye észre. A Blizzard játékai esetében nincs lehetőségünk elrejtenünk magunkat, de ez hamarosan megváltozhat.

Hirdetés

Néhány adatbányász beleásta magát a Hearthstone következő frissítésébe, ahol rábukkantak egy "I'm appearing offline" gombra, ami a chatre és a barátlistánkra is vonatkozik, és az aktiválásával barátaink nem fognak minket látni. A funkciót egyébként már 2012 óta ígéri a Blizzard, és most egyre biztosabb, hogy végre tényleg megkapjuk.

Ti gyakran el szoktátok rejteni magatokat az interneten vagy játék közben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)