Hirdetés

Blitzkrieg 3 - készülj a vereségre, kemény ellenfeled lesz

|

A stratégiai játékokban ritkán jelent komoly kihívást a mesterséges intelligencia, de a Blitzkrieg 3-ban ez is másképp lesz.

Hirdetés

A Blitzkrieg 3 nemsokára megkapja a Neural Network AI-ra keresztelt agyat, amivel meggyűlik majd a bajunk rendesen. A játék mesterséges intelligenciája szokatlanul ügyes, okos döntéseket hoz, így komoly ellenfélnek bizonyulhat majd a csatatéren.

És lássuk mindezt egy konkrét példán keresztül: amikor az MI megrohamozott egy tankot egy zászlóaljnyi katonával, azonnal védekező állásba váltott, amint megjelent az erősítés. Berohant az épületekbe, fedezéket keresett, kihasználta a terep adta lehetőségeket, és a lehető legjobb döntéseket hozta egy éles csatában. Így működik ez a játékmenetben, nézzétek meg:

A Neural Network AI (aki amúgy Boris névre hallgat), hamarosan kipróbálható lesz a Blitzkrieg 3-ban. Az új megoldás a márciusi frissítéssel kerül be a játék korai verziójába, véres harcok kora közeleg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)