Hirdetés

Birkák a böngészőben

|

Egy újabb hétfő, egy újabb nehéz hét. Öntsön belénk lelket szokásos napi Játéközön.hu ajánlónk!

Hirdetés

Nincs is idillikusabb annál, mint kint a mezőn heverészni a fűben, kucsmánkat a szemünkre húzva elszenderedni egy órácskára, míg Pupák a puli ide-oda hajtja a birkanyájat, vigyázva annak egységére. Sajnos ma már ezt a romantikus képet egyre kevesebbet láthatjuk. A birkákat üzemekben tartják, a pásztor mezőgazdasági vállalkozó lett, a puli pedig munkakutya helyett, családi kedvencnek lett előléptetve. Így esett, hogy felcsillant a szemem, mikor egy tündéri játékra leltem a régi feltöltések között a Játéközön.hu-n. A Sheepbol egy egyszerű játéknak tűnik, de be tud durvulni, ha úgy akarja. Felülről látjuk a mezőt, ahol a nyáj sajnos szerteszanaszét szóródott, és csak mi vagyunk azok, aki ezen segíthet. Ha az egerünkkel a birkák közé állunk, akkor mágnesként taszítjuk magunktól az állatokat, és eme természetfeletti képességünket kihasználva, a karámba kell terelnünk az összes -még élő- állatot. 

 

sheep.jpg

 

Tudtad, hogy a világon a második leggyakrabban használt négykerekű jármű a bevásárlókocsi? Hát most már tudod. Sok mindenre jó az ötletes zöldséges találmány, mint például a távolugráshoz a Shopping Cart Hero-ban. Pálcikaemberünkkel egy dombtetőről indulunk neki, magunk előtt az isteni szerkezettel. Az első oszlopnál kell beszállni, a másodiknál pedig ugratni. Ezek kivitelezésének pontosságát egy alsó piros csík jelzi. Az elért távolságért és a levegőben kivitelezett trükkökért pénz kapunk sokat. amiből két ugratás között fontos fejlesztéseket hajthatunk végre. Jó szórakozást!

shopingcarthero.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)