Hirdetés

BioWare - Lesz még Mass Effect a trilógia után

|

Greg Zeschuk a BioWare társalapítója mondotta, hogy a Mass Effect trilógia után is lesz még a franchise-ból táplálkozó játék

Hirdetés

Mi abban a szerencsés és irigylésre méltó helyzetben vagyunk, hogy mindenki előtt szedhettük ízekre a régóta várt Mass Effect 2-t, aminek a januári GameStar képében meg is lett az eredménye. A még csak tervekben szereplő Mass Effect 3-mal viszont pont kerül a trilógia végére. De vajon ez azt is jelenti, hogy elfelejthetjük a Mass Effect franchise-t?

Greg Zeschuk a BioWare társalapítója szerint erről szó sincs. Zeschuk hangot adott azon véleményének, miszerint a Mass Effect egy „értékes univerzum", és a trilógia elkészülte nem jelenti majd szükségszerűen a sorozat végét. „Tovább használjuk majd ezt, és folytatni fogjuk a Mass Effect témájú játékok készítését. Higgyétek el, hogy nem lesz könnyű dolgunk a még csak tervezési fázisban járó Mass Effect 3 után sem! És ne aggódjatok ha szeretitek a franchise-t, mert a jövőben több Mass Effect is lesz."-nyilatkozta. Hmm... Vajon ez mit takarhat? Egy mellékszálon kalandozó új hős bemutatását? Vagy egy teljesen más műfajba repítő játékot, mint amilyen a Halo Wars? Izgatottan várjuk!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)