Hirdetés

Beyond: Two Souls - Jodie kálváriája

|

A Beyond: Two Souls marketinggépezete is beindult, megjött az első tévéreklám, amiben Jodie életéből kaphatunk egy kis ízelítőt.

Hirdetés

A Quantic Dream hamarosan megjelenő játéka kapott egy új TV spotot, melyben az Ellen Page által alakított Jodie viszontagságos éveiből vehetünk egy késhegynyit. A Beyond: Two Souls előzetesünk megvolt?

A rövidke, de annál sejtelmesebb videóban Jodie, a játék főhőse mesél nekünk különleges képességéről, ami súlyos teherként nehezedik rá, megfosztva őt a normális élet lehetőségétől. Milyen lehet az, amikor születésed óta egy hatalmas erővel bíró szellemmel kell együtt élned, akit még csak nem is vagy képes teljes mértékben uralmad alatt tartani.

A TV spot nem árul el túl sokat, de ha kíváncsiak vagytok, előzetesünkből rengeteg érdekességet megtudhattok az október 11-én érkező Playstation 3 exkluzív interaktív drámáról, a Beyond: Two Souls-ról 

Ti várjátok már? Legyen GameStart?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)