Hirdetés

Bevetés közben a Sharp Shooter

|

A Sony új kiegészítője nagyon meggyőző

Hirdetés

A népek lelkesen fogadják a mozgásérzékelős játékokat, ám a nagypályás felhasználók többsége – főleg az FPS műfaj kedvelői - azon az állásponton vannak, hogy ezek a rendszerek sorra elvéreznek egy komolyabb „nézem a kezem és úgy lövök” alkotáson. Jómagam is osztottam ezt a véleményt… eddig.

A Sony Sharp Shooter egy olyan fegyvernek látszó tárgy, amit az igazi hardcore gamerek is értékelni fognak. A Move mindkét vezérlőjét belelehet illeszteni, így könnyedén és eredményesen használhatjuk majd az eszközt. Idővel olyan neveknél alkalmazhatjuk, mint a Dead Space Extraction, a Time Crisis: Razing Storm, a SOCOM 4: U.S. Navy SEALs és a Killzone 3. Utóbbiról érkezett egy videó, amiben bemutatják, hogy hogyan is működik a Sharp Shooter.

Titeket mennyire hengerelt le ez a kiegészítő?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)