Hirdetés

A Bethesda is blogol

|

Azt már megszokhattuk, hogy a neves játékfejlesztő urak/hölgyek saját blogjukban számolnak be, arról, hogy épp mint munkálkodnak. Legutóbb a Sony indított blogot a Playstation-nek, most a Bethesda készített egy ilyen oldalt.

Hirdetés

A bethblog.com főként az aktuális fejlesztések körüli dolgokról számol be, azon belül is a Fallout 3 kapja a legnagyobb publicitást. Van rss feed-jük is, ahogy azt illik, így fel is lehet íratkozni rá, hogy frissen értesüljünk mindenről. A blogon sorra be fognak mutatkozni a cég ismertebb fejlesztői, arcai. Érdemes lesz figyelni az oldalt, hiszen biztos, hogy olyan információkat is kapni fogunk, például a Fallout 3-ról, amit máshol nem tudhatunk meg.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)