Hirdetés

Best of 2011 - Szavazzatok!

|

Mely játékok voltak 2011 legjobbjai? Mondjátok meg Ti!

Hirdetés

Nem tetszett a VGA, vagy akármelyik másik gála végeredménye? Nem a Skyrimet tartjátok az év játékának? Nem kapta meg a kedvencetek azt az elismerést, ami kijárt volna neki? Akkor itt az ideje, hogy Ti válasszátok meg 2011 legjobb játékait az alábbi kategóriákba.



Az Xbox kategória talán nem szorul különösebb magyarázatra, hiszen nagyjából a bemutatkozása óta csak X360-ra jelennek meg játékok, az első generációt hamar szőnyeg alá söpörték, ellenben a PlayStation és a Nintendo kategóriákba az összes releváns, ma is aktív platform beleszámít. Megkérek mindenkit, hogy csak olyan játékot nevezzen, ami ebben az évben jelent meg, ellenkező esetben nem vehetjük figyelembe az összesítésnél.

BEST OF 2011 SZAVAZÁS

TOP fejlesztő
TOP kiadó
TOP akció
TOP FPS
TOP szerepjáték
TOP stratégia
TOP kaland
TOP verseny
TOP sport
TOP indie
TOP letölthető
TOP grafika
TOP leginnovatívabb
TOP multiplayer
TOP PC
TOP Xbox
TOP Playstation
TOP Nintendo
AZ ÉV CSALÓDÁSA
AZ ÉV JÁTÉKA

A szavazás végeredményét a 2012 első GameStar magazinjában tesszük közzé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)