Hirdetés

Bejártuk az épülő Szigetet!

|

Ma délután sajtótúra keretében jártuk be a Sziget Fesztivál épülő helyszíneit. A fényképezőgépet sem hagytuk otthon, így elsőkézből tekinthetitek meg a még üres, épülőfélben lévő fesztivált!

Hirdetés

 

A Sziget főszervezői idén igazán érdekes túrával lepték meg az ország sajtósait. Természetesen mi sem maradhattunk ki a buliból, így a hivatalosan "sajtóbejárásnak" titulált fesztivál-látogatást képek formájában örökítettük meg számotokra!

A 14.30-as találkozó után vette kezdetét a helyszín bebarangolása, nem is akárhogyan: városnéző buszra szálltunk (sajnos nem a Barbie-buszra), amely körbevitt minket a területen, közben pedig mikrofonnal tájékoztattak minket arról, hogy éppen mit láthatunk. A túrát nyugodtan nevezhetjük szafarinak is, hiszen a nyitott tetejű buszban mind a Sziget lakói, mind mi igazi látványosságnak számítottunk. Néha meg-megálltunk, ilyenkor pár vicceskedvű fesztiválozó bepózolt a kameráknak, vagy épp vízipisztollyal riogatott minket. Akadt olyan is, aki "visszafényképezett", ezzel kellemes és vidám perceket szerezve mindenkinek, aki a környéken tartózkodott.

Bár az emberek folyamatosan érkeztek, alapvetően hihetetlenül üres volt a 76 hektáros tér. Ma csak azok jöhettek be, akik "beköltözős" jegyet váltottak, ezek a szemfüles emberek már előre le-és elfoglalhatták a fesztiválhelyszín legjobb sátorhelyeit. Némely vendéglátó egység már teljes gőzzel üzemelt, de a legtöbbet még most készítik (f)el a tömeg számára.

A Nagyszínpad környéke az eddigi évekhez képest kicsit megváltozott, Gerendai Károly, a Sziget szíve-lelke szerint sokkal járhatóbb, élhetőbb lett a környék olyan intézkedések segítségével, minthogy az eddig tumultust okozó ételbárokat áthelyezték a színpad mellől egy kevésbé zsúfolt területre.

A GameStar kint lesz a fesztivál egész ideje alatt, így további képriportokkal, interjúkkal, beszámolókkal szolgálunk majd nektek, és ígérjük, mi is igyekszünk belakni ezt a hívogató üres teret, valamint készítünk előtte-utána képeket is! :) (természetesen a fesztiválterületről, nem magunkról.)

 

További képek a Galériában!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)