Hirdetés

Battlefield Heroes - 2 millió rekruta!

|

Nincs körülötte túl nagy nyüzsgés, mégis lassan, de biztosan növeli játékosai számát a Battlefield Heroes.

Hirdetés

S a kétmilliomodik játékos hírének örömét egy új térkép hírével is kiegészítették.

A Battlefield Heroes elérte kétmilliomodik regisztrált felhasználóját, amellyel az Electronic Arts legnagyobb, böngésző alapú, ingyenes játékává vált. Ennek örömére a készítők egy "Heroes of the Fall" nevű update-et készítettek, amelynek része egy új térkép is.

Nevéhez méltóan őszies színorgia fogad majd minket ebben a gyalogságra épített térképben, amelyben egy várost találunk 12, egymást keresztező csatornával. Intenzív csatákat lehet vívni a hidakon, a tereken, akik meg lopakodnak, azoknak a csatornák és a sikátorok nyújtanak majd jó lehetőséget.

BH új térkép
BH új térkép

Mától kezdve lehet neveket javasolni az új térkép számára a http://www.battlefieldheroes.com . A győztes nevet a Battlefield Heroes fejlesztő-csapata fogja kiválasztani

 

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)