Hirdetés

Battlefield 4 - nem elég egy videó egy napra

|

Tévedtünk. Korábban azt írtuk, hogy az lesz az utolsó Battlefield 4 videó megjelenés előtt, amit akkor bemutattunk. Most bemutatunk egy újabbat. És nem mondunk mellé inkább semmit.

Hirdetés

Tehát az volt, hogy néhány órával ezen hír születése előtt már volt kint a GSO-n egy Battlefield 4 előzetes, ami nagyon szép és ütős, és azt mertük feltételezni, hogy potenciálisan az utolsó megjelenés előtt kedvcsináló. Hát nem.

Nem tudni, hogy a kiszivárgott Call of Duty: Ghosts launch trailer miatt bolondult most meg az EA marketingosztálya, vagy amúgy teljesen normális egy nap két előzetest is kiadni, de a helyzet az, hogy akkor íme egy...

...újabb Battlefield 4 előzetes, amely "single-player story trailer" alcímmel mutatja be, amit még be lehet mutatni:

Oké, ezzel is megvettek kilóra, de azért ma már nem kell több videó, köszi!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)