Hirdetés

Így lesz next-gen Battlefield 4-ünk

|

A PC-s tábor most ne figyeljen ide, az alábbi információk kizárólag a konzolosokat érintik.

Hirdetés

Jelen pillanatban három lehetséges út áll azok előtt, akik gyűjteményükben szeretnék tudni a DICE rövidesen megjelenő FPS-ét. Egyrészt a Battlefield 4 gépigénye ismeretében fejleszthetjük PC-nket (már amennyiben szükséges), megvárhatjuk, míg idehaza is megjelennek a next-gen konzolok (de rendelhetünk hamarabb is külföldről), vagy pedig beérjük az Xbox 360 és a PlayStation 3 korlátozott teljesítményével.

Utóbbi esetben sem kell feltétlenül lemondanunk arról, hogy teljes pompájában élvezzük a Battlefield 4-et, hiszen több más cross-gen címhez hasonlóan a jelenlegi generációs játékot országonként és a promócióban részt vevő boltok függvényében 10 dollártól 15 euróig terjedő összegért cserébe átválthatjuk újgenerációs kiadásra.
Ehhez fel kell használnunk a PS3-as, illetve Xbox 360-as Battlefield 4 dobozában található kódot is. A váltást követően minden addigi statisztikánk és eredményünk elérhető lesz az új konzolokon az esetlegesen feloldott tartalmakkal egyetemben.

 

Érdekes egyébként, hogy a Sony és a Microsoft nagylelkűbb, mint bármelyik kereskedő. Előbbi egységesen 9,99 dollárt, eurót, fontot (a paritás miatt viszont jár a fekete pont) kér a digitális kópiáért, utóbbi szintén 9,99 dollárt ugyanazért, ám a lehetőséget nem terjesztette ki az Egyesült Államok határán túlra.

Természetesen ezek az adatok egyelőre csak azokat a magyar felhasználókat érintik, akik külföldről terveznek vásárolni, ugyanakkor nem hinném, hogy nagyon mellélőnék, amennyiben ehhez hasonló átváltási rendszert valószínűsítek idehaza is a PlayStation 4 és az Xbox One magyarországi megjelenését követően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)