Hirdetés

Nincs jövője a Battlefieldnek és a Call of Duty-nak?

|

Az Avalanche Studios alapítója szerint a Battlefield és Call of Duty sorozatok legújabb részei egy korszak végét jelentik.

Hirdetés

Christofer Sundberg, a svéd Avalanche Studios alapítója és kreatív igazgatója egy tweet formájában osztotta meg a nagyvilággal, hogy szerinte a Call of Duty és a Battlefield játékok szép lassan elveszítik meghatározó szerepüket az FPS-ek világában.

Sundberg egyenesen úgy fogalmazott, hogy a Call of Duty: Ghosts és a Battlefield 4 egy korszak végét jelentik. A témáról a Eurogamer is faggatta a svéd fejlesztőt, aki a Call of Duty sorozattal kapcsolatban igen zord jövőképpel állt elő, de arra is kitért, hogy szerinte a Battlefield játékok is csak akkor maradhatnak meghatározók, ha a fejlesztők a multiplayer módra koncentrálnak. Arra a kérdésre, hogy a Call of Duty képes lehet-e átalakulni egy kizárólag multiplayer címmé, Sundberg szkeptikus választ adott. "Nem hiszem, hogy van hely mindkét játék számára, kivéve persze ha drasztikusan különböznek egymástól és a kiadók találnak olyan új módokat, amelyekkel vásárlásra lehet bírni a játékosokat" - mondta Sunberg.

Az eladások egyelőre nem igazolják túlzottan az egyébként teljesen jogos kritikát. Ti hogy látjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)