Hirdetés

Battlefield 3 - Physical Warfare Pack Gameplay Trailer

|

Tegnap az MW3 mulitja kapcsán sokan fanyalogtak. Íme, jöjjön most egy "konkurens" videó.

Hirdetés

A Battlefield 3 vs. MW3 "harc" mindennapos téma nálunk is a szerkiben - rengetegen érdeklődtök, hogy vajon melyik lesz a jobb. Egy tény, a DICE nagyon felkötözte a felkötöznivalót és kemény lesz a verseny. 

Ahogy az alábbi videóban is azt látjuk, hogy kemény lesz a harc - a hangeffektek, helyszínek, animációk, mozgások mind azt mutatják, hogy most aztán tényleg megszületett az igazi versenytárs. Nem is akarom sokkal tovább húzni a szót, mert a Battlefield 3 megtekintése fontosabb dolog, csak még egy megjegyzést szeretnék hozzáfűzni mindehhez - mindkét játék jó lesz, így nem feltétlenül kell dönteni, melyik a jobb. Egyik 'ebben' lesz jobb, a másik pedig 'abban'.

Most pedig video:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)