Hirdetés

Batman: Return to Arkham - már videón is megnézheted a változást

|

Egy új videó összehasonlítja a felújított Batman: Return to Arkham kiadást az eredeti játékok PC-s változatával.

Hirdetés

A héten végre hivatalosan is bejelentették a készítők, hogy érkezik a Arkham Asylum és az Arkham City ráncfelvarráson átesett újrakiadása Batman: Return to Arkham néven PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Azóta már láthattunk képeket a felújított grafikáról, most azonban egy videón is megtekinthetjük a változásokat.

A Batman Arkham Videos nevű YouTube csatornára került fel ez az anyag, amit fentebb ti is meg tudtok nézni. A videó a két első Arkham játék PC-s kiadásait hasonlítja össze az új, hamarosan érkező, jelenlegi generációs konzolos változatokkal. A játék Unreal Engine 3-ról Unreal Engine 4-re váltott és ez a fent is látható különbségeket eredményezi, ha egymás mellé helyezzük a korábbi és a ráncfelvarrott kiadást. 

Ti be fogtok ruházni a Batman: Return to Arkham gyűjteményes csomagra? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)