Hirdetés

Batman: Arkham Origins - decemberben méginkább a múltba utazunk

|

A sorozat legújabb részéhez csak úgy ömlik a letölthető tartalom, ami hál'isten nem merül ki az átszínezett harisnyákban.

Hirdetés

Tegnap három új DLC csomagot tett elérhetővé a Warner Bros Interactive, melyeket megvásárolva kedvenc bőregerünk még badassebbül néz ki, miközben bucira veri a város rosszfiúit. A csomagok ezen kívül új challenge-eket is tartalmaznak, amiket akár Deathstroke-kal is teljesíthetünk, ha korábban megvettük a Deathstroke Challenge Packet. Jön még számos menő dolog a multihoz, Bane és Joker is új ruhát kap, és bekerült a lefűrészelt csövű shotgun is.

Aki valami ennél összetetteb tartalomra vágyik, annak jó hír lehet, hogy decemberben jön a Batman: Arkham Origins Initiation DLC, melynek kihívásai nem az egyszerű „verj agyon 20 egypetéjű rosszfiút 1 perc alatt" vonalat követik, hanem a történetet is bővítik egy kicsivel. A pályák abba az időbe repítenek majd minket, amikor a fiatal Bruce Wayne még nem denevéres köpenyben ugrált a háztetőkön, hanem nindzsának tanult.

A pályáknak egy ázsiai kolostor ad helyet, ahol a League of Assassinst is felkészítő Kiriginek kell bizonyítanunk, hogy nem jelent kihívást 30 maszkos halálosztó lefegyverzése. A pályák így egy kis színt visznek az egyébként nem éppen kifogástalanra sikerült harmadik részbe, és ez bizony felettébb jó hír.

Szerintetek mivel lehetne még színesebbé tenni a Batman: Arkham Originst?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)