Hirdetés

Batman: Arkham Origins - új többjátékos mód vadászoknak

|

A legfrissebb Batman játék multiplayer módja egy új mókával bővült. Két csapat az igazságosztó ellen.

Hirdetés

A Batman: Arkham Origins többjátékos módja egész jóra sikeredett, és még tovább bővül. Ezúttal a Hunter, Hunted (kedves a szívemnek ez az elnevezés) játékmód került be, ami egy aszimmetrikus, 3v3v1-es összecsapást takar.

Itt egy arénába kerül 3 ember Bane bandájából, 3 Jokeréből és a két rosszarcú banda közé pedig természetesen egy Batman is beugrik. Nekik kell harcolniuk egymással, újraéledési lehetőség nélkül. Ne gondoljuk, hogy attól, mert a két csapat többségben van, még Batmanként hátrányos helyzetbe kerülünk. Nekünk ott van társnak a sötétség és a kütyük tengere.

Külön öröm, hogy egy nyitóeseményt is tart a Warner Bros., aminek keretein belül, még komoly jutalmakhoz is hozzájuthatnak a játékosok. Ez holnap, azaz december 17-én kezdődik délelőtt. Ti beugrotok a viadalba?

Címkék: #dlc #akció
Platformok: Nintendo Wii U PC PlayStation 3 Xbox 360
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)