Hirdetés

Az Ukrajnában dúló háború miatt egy FPS-eket fejlesztő stúdiónak is menekülnie kellett

|

A Vostok Games munkatársai "szabadságra mennek", amíg a csapat Kijevből az ország másik felébe költözik.

Hirdetés

A Survarium fejlesztéséért felelős Vostok Games stúdiója az orosz invázió sújtotta Ukrajnában található, azon belül is sűrűn bombázott fővárosban. A csapat nagy része egészen eddig a kijevi irodában maradt és próbálta folytatni a munkát, de most már nekik is lépniük kellett.

A Vostok tagjainak egy része maga mögött hagyta Kijevet, hogy Ukrajna biztonságosabb területein keressen menedéket, míg a többiek a kijevi otthonaikban tartózkodnak.

Hirdetés

A hivatalos nyilatkozat szerint jelenleg a stúdió minden tagja él és biztonságban várja az események végét. A Vostok vezetősége igyekezett megtenni mindent a dolgozókért, és a rajongóknak is megüzenték, hogy amint minden visszatér a rendes kerékvágásba, ők is újra munkához látnak majd.

A közleményben egyszer sem említették konkrétan az orosz inváziót, de a hashtagek nyilvánvalóvá tették, hogy miről is van szó. A posztban szereplő link egyébként elvezet egy oldalhoz, ami megmutatja, hogy hogyan támogathatjuk a háború érintettjeit itthonról.

Ezzel kapcsolatban egyébként mi is igyekszünk megtenni mindent, így ha rajtunk keresztül szeretnétek segíteni az érintett családoknak, akkor arra is van lehetőségetek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)