Hirdetés

Az Observer világában játszódó többjátékos FPS lesz a The Raid

|

Érkezett is egy videó, amiben megnézhetjük a cyberpunk lövöldét.

Hirdetés

2017-ben jelent meg az Observer című, cyberpunk köntösbe bújtatott horrorjáték, amivel kifejezetten szép munkát végzett a lengyel Bloober Team. Most pedig úgy tűnik, hogy a jövőben bővülni fog a játék világa, méghozzá egy olyan címmel, amit a jelek szerint inkább a többjátékos mókák kedvelői fognak majd élvezni inkább.

Hirdetés

Bemutatkozott a The Raid, amit a Bloober Team egyik leányvállalata, a Feardemic készít. A cyberpunk környezetben játszódó játékban a játékosok egymásra és gépi ellenfelekre is lövöldözhetnek majd. A stúdión belül létrehozott 84RAID Corporation nevű brigád felel majd a fejlesztésért, alapkoncepcióként pedig a Feardemic korábbi játékát, a 2084-et használják fel.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)