Hirdetés

Az NVIDIA fagyasztja a Vistát

|

A Vista logó perének kapcsán kiderült, hogy a dokumentált fagyások 30 százalékát az NVIDIA meghajtók okozzák.

Hirdetés

Legtöbben nem engedjük, hogy gépünk jelentést küldjön a Microsoftnak, ha egy alkalmazásunk elszáll. Pedig a számunkra semmitmondó memóriacímek értékes információkat hordoznak a fejlesztők számára, kiderülhet például, hogy melyik alkalmazás vagy meghajtóprogram váltotta ki a helyrehozhatatlan hibát.
A nemrégiben indult „Vista-Capable" per kapcsán 158 oldalnyi Microsoft e-mail közzé tételét rendelte el a bíró. Ezekben található egy statisztika, mely a 2007-es év egy meg nem nevezett szakaszában készült és a lefagyások okait dolgozza fel, a felhasználóktól - jóváhagyás után - automatikusan beérkezett jelentésekre épül.

 

A fagyások okozói >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)