Hirdetés

Az NBA 2K23 nagyon ki fogja akasztani a PC-seket

|

Arcátlan húzással ált elő a 2K Games, idén is háttérbe szorulnak a PC-s játékosok.

Hirdetés

Általában megfigyelhető, hogy a konzolok generációváltásával szoktak a sportjátékok is egy nagyot lépni előre, hiszen általában ezek specifikációja tartja vissza az innovációt. Aztán hirtelen fordul a kocka, és a PC-sek lesznek a koloncok, akik a játékok lesajnált verziójával kell, hogy még évekig ellegyenek.

Minden jel arra mutat, hogy a FIFA idén már PC-re is elhozza az új generációs játékélményt, a 2K Games azonban beintett az NBA 2K23-al, méghozzá nem is akárhogy. A kiadó úgy döntött, idén sem frissíti a sorozat PC-s verzióját, így az még mindig az előző generációra épül, úgy jelenik meg, hogy csak a legszükségesebb változtatásokat eszközölik benne.

Hirdetés

Erre számtalan kifogása lehetne a kiadónak, ők azonban még annyiba se nézik a PC-s tábort, hogy megerőltessék magukat, konkrétan kimásolták a tavalyi üzenetüket, aztán átírták a játék címét NBA 2K22-ről NBA 2K23-ra.

"Ez egy olyan dolog, amivel kapcsolatban nagyon szenvedélyesek vagyunk, hogy továbbra is vizsgáljuk, mit rejt a franchise jövője. Jelenleg arra fókuszálunk, hogy az új konzolokon a lehető legjobb élmény legyen az NBA 2K23, miközben megbizonyosodunk arról, hogy a többi platformon is frissnek hat majd az élmény."

Szóról szóra ugyanez volt a sablon tavaly is a PC-s verzió hanyagolása kapcsán. Az EA legalább azzal a kissé mulatságos, de sokkal jobban működő indokkal bevédte magát, hogy a számítógépes FIFA generációváltása még azért várat magára, hogy senki ne maradjon ki az esetleg gyengének bizonyuló specifikációja miatt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Tudjuk, hogy a PC-s játékosok is a legfrissebb felállásokkal, mezekkel és egyéb körítéssel akarnak játszani, ha azonban el akarja érni a tábor, hogy ők is számítsanak, mindenképpen el kell gondolkodni azon, hogy kifizetik-e a 2K-nek a játékot, vagy maradnak a tavalyi epizódnál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)