Hirdetés

Az íróasztal örömei és a kamionos élet

|

Estét minden megtért utazónak! Péntek van, és aki azt esti programok közül a kockulást választja, annak most segítünk

Hirdetés

Én sohasem bírtam íróasztalnál tanulni, és körülbelül ez a probléma ihlette a Block Smasher készítőjét is.  A tanszerekből sok mókás dolgokat lehetett kihozni, amit mai első játékunk is jól példáz számunkra. Benne egyébként egy klasszikus falrombolós játékot tisztelhetünk, ahol a szokásos "csúszkásgolyós" módszerrel kell lebontanunk a pályát. Ahogy annak lennie kell egyes elemekből extra is hullik, és ezeket a radírral fölvéve érdekes dolgok történhetnek velünk. A kedves érdeklődők kétféle játékmód közül választhatnak: az adventureben az egész házat bejárva kell teljesítenünk a pont per idő mértékegységben előírtakat, illetve a classic módban megpróbálhatjuk felírni nevünk az igen csak zsúfolt toplistára. Gyakorlatilag egy napot el lehet vele tölteni. 

 

blocksmasher.jpg
 
* * *

 

 A magyar egy kamionos nemzet. Fura, de nem tudom mással magyarázni, az egyébként gyengécskére sikerült Euro Truck kellemes hazai fogadtatását. Ezt meglovagolva gondoltam, hogy a felfoghatatlan mennyiségű, Játéközön.hu-n fellelhető flash móka közül előások egy kamionosat, hogy örüljön a nép, ha már egyszer az ilyet szereti. A 18 Wheeler név már sokat sejtet. Nem ide tartozik, de valami hasonló nevű és témájú teljesjátékunk is volt már, segítsetek! Mindegy, a lényeg itt is ugyan az: kamionunkkal karambol nélkül kell A-ból B-be eljutnunk. Ez lehet rakománnyal, vagy a nélkül, ezt majd megmondják. Egy valamire kell odafigyelni, hogy lehetőleg semminek ne menjünk neki, mert böhöm gépünk a legkisebb karcolásra is beadja a kulcsot. Valamint az irányítás is tartogathat meglepetéseket, de hamar meg lehet szokni. Összességében ajánlani tudom!

 

18wheeler.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)