Hirdetés

Az Interplay feltámasztaná régi címeit

|

Mostanában rájár a rúd az Interplayre, azonban a stúdió megpróbál kikecmeregni az árokból, néhány régi cím felújításával

Hirdetés

A jobb napokat is megélt stúdiót az utóbbi időkben már fenyegették kilakoltatással az irodájuk bérleti díjának nem fizetése miatt, perelte a Bioware, majdnem bezáratták a hatóságok, és a Fallout licenszt is kénytelenek voltak eladni a Bethesdának. A vállalat fejesei a megoldást most a régi nagy címeik folytatásában látják, és a Fallout eladásából befolyt összeget erre szeretnék fordítani. A folytatni kívánt játéksorozatok olyan ezer éves nevek, mint az Earthworm Jim, a Descent, az MDK illetve a Baldur's Gate: Dark Alliance. Reméljük, hogy sikerül nekik, elvégre legendás címekről van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)