Hirdetés

Az év legbizarrabb játéka is a PlayStation 5 nyitócímei között

|

Ráadásul már meg is nézhetjük a Young Horses nehezen értelmezhető alkotásának első félóráját.

Hirdetés

Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment elnöke a közelmúltban kijelentette, hogy konzoljaik közül a PlayStation 5 rendelkezik a legerősebb nyitófelhozatallal, amely abszolút nem tűnik túlzásnak, ha végigpillantunk a kínálaton, hiszen olyan játékok kaptak benne helyet, mint a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, a Demon's Souls remake, a Sackboy: A Big Adventure, a Destruction AllStars és a legutóbb leleplezett The Pathless. De nem ez utóbbi az egyetlen indie játék, ami már a PS5 megjelenésekor játszható lesz, megerősítették még egy cím érkeztét. 

Hirdetés

A Bugsnax az augusztus 6-ai State of Play keretében lepleződött le, és szürreális, de kedves karaktereivel azonnal elnyerte a játékosok szívét (legalábbis néhányukét, mert sokan azóta sem értik, mi akar ez lenni). Jó hír, hogy a fejlesztőcsapat bejelentése alapján a játék a PlayStation 5 nyitófelhozatalának részét képezi majd, de emellett megjelenik PlayStation 4-re és PC-re is, utóbbi esetében az Epic Games Store-on keresztül. Mindhárom platformon november 12-én számíthatnak rá az érdeklődők (PS5-ön nálunk csak november 19-én), méghozzá a következő szinkronhangokkal: 

Emellett már megtekinthető a játék első fél órája is, amely már bőven elég alapot ad ahhoz, hogy eldönthessük: beszerezzük-e ezt a kalandjátékot valamelyik platformra, akár a PS5 mellé is. 

Nektek elnyerte a tetszéseteket a Bugsnax?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)