Hirdetés

Az Epic-exkluzív Goat Simulator 3 csak úgy működik kontrollerrel, ha Steamről indítod

|

A kecskeszimulátor nem kapott natív kontrollertámogatást, ami alapvetően nem lenne gond, ha nem egy Epic Games Store-exkluzív címről lenne szó.

Hirdetés

A Goat Simulator 3 egy csodálatosan elborult játék, aminek sokak szemében csak egyetlen egy szépséghibája van: kizárólag az Epic Games Store-on keresztül tették elérhetővé PC-re. Alapvetően ezzel még nem is lenne probléma, de az EGS-ből hiányzik egy fontos funkció, amit a Steam felhasználói régóta élvezhetnek.

A Valve megoldásainak köszönhetően ugyanis olyan játékokhoz is használhatunk kontrollert, melyek nem tartalmaznak natív támogatást, jelentősen megkönnyítve ezzel a PC-s játékosok életét.

Hirdetés

A Goat Simulator 3 sem ismeri fel a kontrollereket, és rengetegen panaszkodnak is a natív támogatás hiányára. A játék hivatalos Discord szerverén már van egy bot, aki ezzel kapcsolatban ad tanácsot, és egyenesen a Steamre küldi az érdeklődőket.

A következő a javaslat azok számára, akik kontrollert akarnak használni:

  • Add hozzá az Epic klienst a Steamhez, mint nem steames játékot
  • Csatlakoztasd a kontrollered
  • Ellenőrizd, hogy a Steam felismerte-e az eszközt a beállításokban
  • Indítsd el az Epic Games Store-t a Steamből
  • Indítsd el a Goat Simulator 3-at

Kevés lustább megoldás létezik ennél, de az tény, hogy működik. Még ha egy kicsit kellemetlen szájízt is hagy maga után.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)